BoldogságKalauz

BoldogságKalauz

Így valósítsd meg az álmaidat!

2015. április 08. - FocusCoaching

Miért adjuk fel az álmainkat és a céljainkat? A fellángolt lelkesedés után olyan könnyen lemondunk a vágyainkról, mintha az volna a legtermészetesebb, aztán csak sóvárgunk a beteljesületlen álmaink után.

Könnyű beletörődni, könnyű azt mondani, hogy nekem semmi se sikerül, könnyű hárítani, a környezetet okolni, a gyerekkort, de kivé válsz majd így? 

Az életedért egyedül Te vagy a felelős, fordíts Te a sorsodon!

dream.jpg

1. Ne hagyd, hogy a félelmeid irányítsanak!

Akkor is bele kell vágni, ha nehéz és félsz a kudarctól. Akkor is küzdeni kell, ha nem mersz kilépni a komfort zónádból, mert megfosztod magad az élményektől. Tudtad, hogy egy nap sokkal több pozitív dolog történik velünk, mint negatív? És mi mégis a negatív történésekre fókuszálunk, ezekre fektetünk nagyobb hangsúlyt. 
Változtass ezen!

2. Ne hagyd, hogy bármi visszahúzzon! Menj egyenesen a célod felé!

Könnyen adjuk át magunkat a negatív véleményeknek és hagyjuk, hogy ezek befolyásoljanak minket, leépítsék a lelkesedésünket, az önbizalmunkat. Persze, sokkal nehezebb kiállni magadért, mint feladni a vágyaidat, de aztán eljön még a nap, amikor azt mondod, hogy 'Igen, megérte, hogy nem adtam fel akkor, megérte küzdeni'.

blonde-677779_640.jpg

3. Ne hagyd, hogy a negatív emberek felemésszék az energiádat!

Miért figyelünk és fecséreljük az energiánkat olyan emberekre, akik nem tartják azt értékesnek? Vedd körbe magad olyan emberekkel, akik pozitívan állnak hozzád és viszonozzák a szeretetedet, akiktől tanulhatsz.

4. Ne hagyd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás!

Az életednek egyedül Te vagy a főszereplője és a rendezője is egy személyben. Te alakítod az epizódokat, állítod be a jeleneteket. Ne éld a mellékszereplő életét, mert az nem a tiéd, sosem fogsz tudni azonosulni az ő helyzetével, mert a saját sorsfeladatodat csak te tudod beteljesíteni. 

                   Meríts bátorságot a körülötted lévő sikeres emberek történeteiből. Azt, amit ők elértek, te is ugyanúgy képes vagy elérni!

 dream-big.jpg

süti beállítások módosítása